Sağlık

Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık, İzmir’deki Sağlık Tesislerini Değerlendirdi

Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık, Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Hüseyin İnceöz ve beraberindeki heyet ile incelemelerde bulunmak üzere İzmir’i ziyaret etti. İlimizde bulunan kamu hastanelerinin fiziki şartları, sağlık planlaması ve yatırımlarını değerlendirdi.

Sağlık Bakan Yardımcısı Kent Hastanesi’ni İnceledi

Sağlık Bakan Yardımcısı Kent Hastanesi’ni İnceledi

İzmir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M. Emre Erkuş ve servis liderleri tarafından karşılanan küme, ilk olarak Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü’nü ziyaret etti. Kampüsteki farklı kuleleri yerinde ziyaret ederek yerinde değerlendiren Bakan Yardımcısı, önce Kent Hastanesi ile ilgili geniş çaplı bir toplantı yaptı. Toplantıda Şehir Hastanesi’ni üreten firma yetkilileri tarafından süreçle ilgili sunum yapıldı. Karşılıklı görüşlerin aktarıldığı toplantıda İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Erkuş görüşlerini dile getirerek beklentilerini açıkladı.

İzmir’in Hastaneleri Depremsellik Açısından Değerlendirildi.

İzmir’in Hastaneleri Depremsellik Açısından Değerlendirildi.

Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık, toplantının 2. bölümünde İzmir İl Sağlık Müdürlüğü idare heyeti ile görüşmeye geldi. İzmir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M. Emre Erkuş tarafından yapılan İl tanıtımında, İzmir’in demografik yapısı, kamu hastanelerinin kapasiteleri ve depremsellik açısından fiziki durumları hakkında bilgi verildi.

Doç. Dr. M. Emre Erkuş, İzmir’deki sağlık altyapısının güçlendirilmesi, eksikliklerin giderilmesi ve daha yeterli sağlık hizmeti sunulması yönünde taleplerini dile getirdi. Bakan Yardımcısı, talepleri dikkate alarak her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık ve beraberindeki heyet, geçtiğimiz günlerde İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’i makamında ziyaret etti. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu