Yaşam

Madonna: Hayatta olduğum için şanslıyım

Haziran ayında ciddi bir bakteriyel enfeksiyon nedeniyle yoğun bakıma alınan Madonna, hayatta olduğu için kendisini şanslı hissettiğini söyleyerek ailesine teşekkür etti.

Amerikalı müzisyen, hastaneden taburcu olduktan tam bir ay sonra Instagram hesabından fotoğraflarıyla birlikte “aile ve arkadaşların verdiği sevgi en iyi ilaçtır” mesajını paylaştı.

New York’ta bir hastanede birkaç gün yoğun bakımda kaldıktan sonra 29 Haziran’da taburcu edilen 64 yaşındaki Madonna’nın tedavisi evde devam etti.

Madonna’nın 15 Temmuz’da Kanada’nın Vancouver kentinden başlaması planlanan dünya turnesi de hastalığı nedeniyle ertelenmişti.

‘ÇOCUKLARIMIN VARLIĞI HER ŞEYİ DEĞİŞTİRDİ’

6 çocuk annesi Madonna, Instagram’da “Bir anne olarak kendinizi her zaman çocuklarınızın ihtiyaçlarına veriyormuş gibi hissedebilirsiniz… Ama işler kötüye gittiğinde gerçekten yanımda oldular” diye yazdı.

Çocuklarının daha önce hiç görmediği bir tarafını gördüğünü belirten Madonna, “Bu her şeyi değiştirdi” dedi.

Menajeri Guy Oseary Madonna teşekkür konuşmasını “Beni korudukları ve burada kalıp işimi tamamlamama izin verdikleri için tüm meleklerime teşekkür ediyorum” sözleriyle tamamladı.

Madonna’nın Instagram’da yaklaşık 19 milyon takipçisi var.

KUTLAMA TURU NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Madonna’nın dünyaca ünlü teklisi Holiday’in yayınlanmasının 40. yıl dönümünde yapacağı turneye “Kutlama Turu” adı veriliyor.

Hastalığı nedeniyle 15 Temmuz’da başlaması planlanan turnenin Kuzey Amerika kısmı ertelendi.

Turnesine 14 Ekim’de Londra’da başlayacak olan Madonna, Avrupa’da 12 ülkeyi gezdikten sonra 6 Aralık’ta Londra konseriyle sona erecek.

Dünya turnesine uzun bir ara verdikten sonra ilk kez stadyumlarda sahne almayı umut eden Madonna, Into The Groove, Like A Prayer, Vogue, Hung Up, Like a Virgin, Material Girl gibi en sevdiği müzikleri seslendirecek.

Tur biletleri kısa sürede tükendi. Turun Londra’daki açılış konserinin biletleri ‘tekrar satış’ sitelerinde 1000 £’a kadar çıkıyor.

Madonna, 2009 yılında Sticky & Sweet Tour’da kırdığı rekorla Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi. (KÜLTÜR SANAT HİZMETİ)

gelendosthaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu