Dünya

Undawn’da Ödüllü Erken Kayıt Dönemi Başlıyor

Lightspeed Studios tarafından geliştirilen ve Level Infinite tarafından yayınlanan Undawn, önümüzdeki ay içerisinde piyasaya sürülecek. Bugünkü duyuru ile Undawn için ödüllü erken kayıt dönemi da başladı. Detaylar burada sizi bekliyor.


İlginizi çekebilir:  Metal Gear Solid 3 Remake Duyuruldu


Undawn Ödüllü Erken Kayıt Dönemini Kaçırmayın

Tüm dünyaya yüksek kalitede oyunlar sunmak için kurulan Level Infinite ve yenilikçi oyun geliştirme stüdyosu LightSpeed ​​Studios, bugün açık dünya hayatta kalma oyunu Undawn’ın 15 Haziran 2023’te dünya çapında yayınlanacağını duyurdu. Oyun çıkmadan önce kaydolan oyuncular, oyun çıktığında özel oyun içi ödüllere erişim hakkı kazanacak.

Ön kayıt yaptırmak isteyen oyuncular buradan kayıt yaptırabilirler.

şafaksız Kıyamet sonrası dünyasında hayatta kalanlar, her biri kendi kurallarına sahip farklı gruplarda yaşayacaklar. Ünlü Ravens’ Sanctuary’nin üyeleri olarak oyuncular, bölgeleri için Palyaçolar, Kartallar, Baykuşlar ve Çapulcular gibi şiddetli gruplarla karşı karşıya gelecek ve en karanlık gecelerden bazılarını güneş doğana kadar atlatacak. Ayrıca hayatta kalanların evlerini, müttefiklerini ve insanlık kalıntılarını korumak için çok çeşitli çabalarda yakın dövüş silahları, dronlar, tuzak bombalar, otomatik taretler gibi taktik teçhizatı kullanabilecekler.

Bu nefes kesici macerada oyuncular, ünlü yıldız Wil Smith’in canlandırdığı, felaketten kurtulan efsanevi Trey Jones ile karşılaşacaklar. Küresel bir felaketten dört yıl sonra Trey, diğer hayatta kalanların dünya çapında yollarını bulmalarına yardımcı olacak yol gösterici bir görev görecek. Bu yeni medeniyette oyuncular, her biri benzersiz ekosistemlere ve tehlikelere sahip ovalar, madenler, çöller, bataklıklar ve terk edilmiş şehirler gibi çeşitli ortamlarla dolu geniş bir açık dünyayı keşfedecekler. Hayatta kalanların, bu şiddetli dünyada hayatta kalabilmek için karakterlerinin sağlık ve vücut ölçülerini izlerken yağmura, sıcağa, kara ve fırtınalara dayanmaya hazırlanmaları gerekecek.

Oyun içi para birimi, cephane, ilaç, kozmetik ve ön kayıt numaralarına dayalı diğer kaynaklar dahil olmak üzere özel ödüllerin kilidini açmak için ön kayıt bonusunu kaçırmayın. Ön kayıt sayısı arttıkça oyuncular, yolculuklarına hızlı bir şekilde başlamalarına yardımcı olacak daha büyük oyun içi ödüller alabilecekler. Undawn, 15 Haziran 2023’te Steam’de çıkacak olan PC versiyonuna ek olarak iOS ve Android cihazlara gelecek Türkçe tabanlı ve ücretsiz bir oyundur.

haber-karakopru.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu