Teknoloji

Star Wars Outlaws Eğlenceli Bir Deneyim Sunacak

Star Wars Outlaws ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Yakın bir zaman önce gerçekleştirilen yeni bir oynanış seansı neticesinde ortaya çıkan yeni detaylara bakılırsa, Star Wars Outlaws eğlenceli bir deneyim ile geliyor


İlginizi Çekebilir: Star Wars Outlaws İtibar Sistemi ile Geliyor


Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde Game Informer, Massive Entertainment ile Star Wars Outlaws üzerine bir röportaj gerçekleştirmiş ve oyuna renk katacak bir itibar sisteminin olacağını öğrenmiştik. Yakın bir zaman önce Malmö (İsveç) şehrinde gerçekleştirilen yeni bir oynanış seansına katılma fırsatı bulan Game Informer sitesinden Brian Shea, burada yaratıcı yönetmen Julian Gerighty ve sanat ve dünya yönetmeni Benedikt Podlesnigg ile bir röportaj yapma fırsatı daha bulmuş. Haliyle ortaya Star Wars Outlaws ile ilgili yeni detayla ortaya çıktı.

Star Wars Outlaws Eğlenceli Bir Deneyim ile Karşımıza Çıkacak

İt dalaşlarından ve büyük ölçekli savaşlardan kendilerine özgü yan görevleri ile uzay istasyonlarına kadar pek çok şeyin bizi beklediği söyleniyor. Gemi ile yapacağımız seyahatler ve çatışmalar erişilebilir, eğlenceli ve aksiyon dolu olacakmış. Konuya ilişkin olarak Gerighty, “Uzay uçuşlarının mümkün olabildiğince erişilebilir, eğlenceli ve aksiyon dolu olmasını istedik.” diyor ve devam ediyor: “Kontroller alışması son derece kolay. Her daim yapılacak bir şey var. Seyahat etmesi hızlı; herhangi bir zamanda ışıktan hızlı hareket edebilirsiniz ve elbette çatışma var, hem detaylı it dalaşı ölçeğinde ama sanatsal çapta da var. Ve keşif var. Uzayda yapılacak çok şey var.”

Diğer yandan sanat ve dünya yönetmeni Benedikt Podlesnigg, geçtiğimiz günlerde oyun yönetmeni tarafından ‘oyunda yapılacak çok fazla şeyin olduğu’ söylemine açıklık getiren söylemlerde bulundu. Ana karakterimizin gemisi ile uzayda keşif yaptığımız sırada, karşımıza çıkacak ve iniş yapabileceğimiz uzay istasyonlarının olduğunu söyledi. Bu istasyonların her birinin satıcıları olacak iken, yeni yan görevler de bulabilecekmişiz.

Oyun sırasında ayrıca çatışmanın ortasında kalan ve yardıma ihtiyaç duyan diğer gemilerden tehlike çağrısı alacakmışız. Tercihen bu çağrılara karşılık verebilmemiz mümkün olacakmış.

elbistanajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu