Yaşam

Fallout Dizisinin İkinci Sezonu İçin de Onay Alındı

Henüz ilk sezonu yayınlanmadan, Fallout dizisinin ikinci sezonu kesinleşti. Yani öyle veya böyle, iki sezon Fallout izleyebileceğiz. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Fallout Dizisi Fallout 5 Hissiyatı Yaratacakmış


Fallout dizisi, 11 Nisan 2024 tarihinde Amazon Prime Video üzerinden yayınlanacak. Elbette oyuncular olarak heyecanlıyız ve büyük bir sabırsızlıkla izlemeyi bekliyoruz. Yakın bir zaman önce yaşanan yeni gelişme ise bizleri daha da çok heyecanlandırdı.

Fallout Dizisinin İkinci Sezonu İçin Şimdiden Onay Alındı

Variety tarafından yayınlanan rapora bakılırsa California Film Komisyonu, bir dizi diziye vergi teşvikleri vermiş. Bu dizilerin arasında, ikinci sezonu ile Fallout da bulunuyor. Sitedeki raporda, “Fallout, sezon için nitelikli harcamaların 153 milyon Dolar olması ile en büyük bütçeye sahip olan dizi.” denmiş.

Sonuç olarak, Fallout dizisinin üretimi mevcut durumda sıradaki sezon için Golden State dolaylarına taşınmak için hazırlık aşamasına geçilmiş. İlk sezonun büyük bir bölümü New York eyaletinde çekilmiş iken, bir kısmı da Utah eyaletinde gerçekleştirilmişti.

Dizinin ilk sezonu, Büyük Savaş’ın 200 yıl sonrasında yaşananların konu alınacak ve Vault 33 grubunun hikayesi anlatılacak. Ataları tarafından geride bırakılan kıyamet sonrası dünyaya geri dönmek durumunda kalan sığınak sakinleri, karmaşık, tuhaf ve zorlu bir dünya ile karşı karşıya kalıyorlar.

Ella Purnell (Lucy), Walton Goggins (The Ghoul), Kyle MacLachlan (Overseer Hank) ve Mike Doyle gibi tanıdık isimlerin yer aldığı Fallout dizisi, Amazon Studios, Bethesda Softworks, Bethesda Game Studios ve Kilter Films ortaklığında hazırlanıyor. Amazon Prime üzerinden yayınlanacak olan uyarlamanın başında, ünlü Westworld ile tanıdığımız Jonathan Nolan ve Lisa Joy bulunacak. Nolan ve Joy senaryo yazarlığı görevini de üstlenmiş iken, Nolan aynı zamanda ilk bölümün yönetmenliğini de yapıyor.

kayapinar-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu