Haber

Havva 2 kızına bakabilmek için taksi şoförlüğü yapmaktadır.

Düzce’de eşinden boşanan Havva Aktürk (36), 2 kızına bakmak için 9 aydır taksi şoförlüğü yapıyor. Özellikle bayan müşterilerin mutlu olduklarını ve kendilerine güven duyduklarını belirten Havva Aktürk, “Kadınların yapamayacağı şey yoktur. Korkmasınlar, denesinler. Ben yaptıysam herkes yapabilir.”

Eşinden bir yıl önce boşanan Havva Aktürk, biri lise öğrencisi, diğeri lise öğrencisi 2 kızına bakmak için iş ararken arkadaşlarının tavsiyesi ile Karahacımusa Mahallesi’ndeki taksi durağında çalışmaya başladı. bir ortaokul öğrencisi. 9 ay önce taksinin direksiyonuna geçen Havva Aktürk, kısa sürede çevresi tarafından tercih edilen sürücülerin arasına girdi.

İşini çok sevdiğini belirten Havva Aktürk, “Eşimden ayrıldım. 2 kız annesiyim. Çalışmak zorundaydım. Bir arkadaşım sayesinde bu işe girdim. Bu işi severek yapıyorum. .Şu ana kadar 100 kişiden güzel iltifat aldıysam sadece 1 kişiden kötü tepki aldım.Özellikle bayan müşteriler çok beğeniyor.”Kendilerini daha rahat ve güvende hissediyorlar. Taksi kullanmayı severim. Araba kullanmayı da seviyorum” dedi.

Gece vardiyasında çalışmak zorunda olmadığını söyleyen Aktürk, “Sadece gündüz çalışıyorum. Gece vardiyam yok. İşimde insanlarla bire bir iletişim halindeyim. Bu iş korkmadan, her kadın her işi yapar. Kadınların yapamayacağı şey yoktur. Korkmasınlar, çalışsınlar.” “Ben yaptıysam herkes yapabilir. Düzce’deki lakabım ‘Şoför Nebahat’ olarak kaldı” dedi.

bolvadin-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu