Haber

Fatih Erbakan’ın sözleri Karamollaoğlu’nu çıldırttı! Aşağılayıcı sözler!

Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhur İttifakı’na katılımlarıyla ilgili “Karşı blokta sol, komünist, sosyalist ve ateist kesimlerin bir araya geldiğini görünce. FETÖ ve PKK’nın takviye edildiğini gördüğümüz için karşı bloğun zaferine vesile olmak istemedik”kelimeleri kullandı.

KARAMOLLAOĞLU’DAN ETKİLENEN SÖZLER

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu aday gösteren 6’lı masa üyesi Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, KRT TV’de katıldığı programda Fatih Erbakan’ın sözlerine yanıt verdi.
 

‘EDEPSİZLİK! BÖYLE ÜÇ KAĞIT YOKTUR…’

Erbakan’ı üç kartla suçlayan Karamollaoğlu, ”Bu saçmalık. O kadar da aptalca değil. Kim, Milli Görüş gömleğini çıkarıp Siyonist gömleğini giydi. Biraz şefkat göster. Fatih’in tecrübesi yok. Cahilliğe bak! Erbakan Hoca, SHP ile ilk koalisyonu kurdu. Ne oldu, 2 günde birinden diğerine değişti. Bu konu hakkında çok fazla şey söylemek istemiyorum. Çamur atmak senin haddin değil. Giyinmesi gerekiyor. Babasının kurduğu partiden neden ayrıldı? Buna Yeniden Refah adını verdi. Normalde Refah adını alamıyor. Neden aldı! Başkan ona bu hoşgörüyü gösterdi. O kadar çok numara olacak ki kendinizi korumaya çalışacaksınız. Bu gerçekçi değil. ”o cevapladı.
 

‘Erbakan, Saadet’ten neden ayrıldı? sorusuna Karamollaoğlu, ”O konuya girmeyeceğim ama bunun hesabını veremem. Bu, bu davaya doğrudan ihanettir. ‘ o cevapladı.

Karamollaoğlu’nun aşağılayıcı sözleri sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

KAYNAK: HABER7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu