Haber

Edirne Valisi Kırbıyık, taraftarlarının kavga ettiği kulüp başkanlarını barıştırdı.

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, taraftarların kavga ettiği amatör futbol kadrolarının liderlerini barıştırdı.

Edirne İbrahim Acar geçtiğimiz Pazar günü Süper Lig Amatör Lig B grubunda yer alan Mega Genç Sporve Uzunköprü Aşçıoğlu Gençlik ve Spor’da ortada kalan maç, oyuncu ve taraftarların ortasında patlak verdi.

Mega Genç Spor’un 8-2 kazandığı maçta tatsız olayların yaşandığını öğrenen Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, iki kulübün liderleriyle görüştü.

Mega Genç Spor Kulübü Lideri Onur Selamsızlar ve Uzunköprü Aşçıoğlu Gençlik Spor Kulübü Lideri Olcay Tarak, Kırbıyık Valiliği’nde iki kulüp başkanını uzlaştırarak tatsız olayların tekrarlanmaması için konuştu.

İki kulüp başkanına duyarlılıklarından dolayı teşekkür eden Kırbıyık, “Önemli olan bir an önce bu şekilde bir araya gelip olayı tatlandırmaları. Bundan sonra da hayatlarını devam ettireceklerine inanıyorum. Dostluk ve kardeşlikle yaşatılan saha rekabetleri, diğer kulüplerimize örnek olacak.” dedi.

Yaşananlardan dolayı üzüntülerini dile getiren Selamsızlar ve Tarak el sıkışarak Vali Kırbıyık’a teşekkür ederek, sporda barış ve kardeşlik ruhunu yaşatmaya devam edeceklerini belirtti.

haber-saricakaya.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu