Haber

Çocuklar Diyarbakır’da iki bayramı kutladı

Diyarbakır’da çocuklar iki bayramı bir arada coşkuyla kutladı

DİYARBAKIR – Diyarbakır’da çocuklar hem 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı hem de Ramazan Bayramı’nı yarı yarıya kutladılar.

Diyarbakır’ın merkez Yenişehir ilçesinde bulunan valilik önünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir dizi etkinlik düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan törende çocuklar şiirler okudu ve folklor gösterileri yapıldı.

Törende bir konuşma yapan Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali çocuklara seslenerek hem Ramazan Bayramı’nı hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladıklarını söyledi.

Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayramın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olduğuna dikkati çeken Küçükali, “Mustafa Kemal Atatürk bu bayramı sizlere sunarken sizlere de büyük bir sorumluluk yüklemiş oluyor. Ülkenin geleceği.Bu emanete sahip çıkacağınıza yürekten inanıyoruz.”

“Daha iyi bir gelecek yaşamanız için tüm imkanları seferber ediyoruz” diyen Küçükali, “Ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedefleri var. 2023 hedeflerimizi büyük ölçüde gerçekleştirdik. 2053’ümüzü de başaracak olan sizlersiniz. ve 2071 hedefi. Bunun için yılmadan çalışmalısınız.” sözleri yaptı.

hayraboluhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu