Haber

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras muhtarlarla son toplantısını yaptı

Beş yıldır ilçe bazında her ay düzenli olarak yapılan muhtarlar toplantısı, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras başkanlığında son kez gerçekleştirildi.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, yerel seçimler öncesinde muhtarlarla son toplantısını gerçekleştirerek 5 yıllık süreci değerlendirdi. Belediye Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Lider Ahmet Aras, Başkan Yardımcıları İlknur Ülküm Seferoğlu, İbrahim Akbaş, Bodrum Muhtarları Derneği Lideri Ahmet Cemil Gündüz, birim yöneticileri ve mahalle muhtarları katıldı.

Bodrum Muhtarları Derneği Lideri Ahmet Cemil Gündüz ise 5 yıldır yürütülen çalışmalardan dolayı başta Önder Ahmet Aras olmak üzere tüm mahalle muhtarlarına teşekkür etti.

Bodrum Belediyesi Muhtar İşleri Müdürü Murat Kurtini ise göreve geldiği günden bu yana hiçbir muhtarla iletişim eksikliği yaşamadığını belirterek, “Muhtarlarımızın her zaman yanında olduk. Onların en büyük arzusu ulaşılabilir olmaktı. Bunu başardık. Muhtarlarımızdan gelen tüm talepleri ilgili kurumlara ilettik.” Size yolda başarılar diledi.

“Muğla bizimdir”

Yaklaşan yerel seçimlere ilişkin fikirlerini paylaşan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, son 5 yıldır mahalle muhtarlarıyla birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıklarını belirterek, şu ifadelere değindi:

“Muhtarlarımızın yerel yönetimdeki yeri çok değerli. Kent sakinleriyle iletişimimizde aktif rol alıyorlar. Değerli muhtarlarımızla omuz omuza çalışmaktan mutluyuz. Muhtarlarımızın talep ve şikâyetlerini dinledik. Halkımızla birlikte çözüm için birlikte ilerledik.Saha çalışmalarımızın yanı sıra mahallelerin ihtiyaçlarına yönelik toplantılar da yaptık.”Büyükşehirde daha büyük toplantılar yapmayı hedefliyoruz. Muğla hepimizindir.” – MUĞLA

hasanbeyliajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu