Yaşam

Ayşegül Aldinç Sevilen Şarkılarını Küçükçekmecelilere Seslendirdi

Türk pop müziğinin sevilen sanatçısı Ayşegül Aldinç, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Küçükçekmece’de konser verdi. Küçükçekmece Belediyesi’nin Sefaköy Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlediği konserde ünlü sanatçı, hayranları için en güzel aşk şarkılarını seslendirdi.

“Beni Hatırla, O Kız, Durum Leyla, Sorma” ve geçmişin tüm hit şarkılarıyla sahnede müzik şöleni sunan Aldinç, aynı zamanda Aysel Gürel ve Barış Manço gibi sanatçıların müziklerini seslendirerek unutulmaz isimleri de anımsattı.

Ayşegül Aldinç: Küçükçekmece Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum

Uzun bir aradan sonra Küçükçekmece’de sahne alan Ayşegül Aldinç, “Küçükçekmece’ye yıllar önce 90’lı yıllarda gelmiştim. Bu özel günde burada olduğum için çok mutluyum. Küçükçekmece Belediyesi’ne emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Böyle keyifli günlerin, konserlerin, müziğin akıp gitmesini sağlamak, beni ve dinleyicilerimi buluşturmak en iyisi” dedi.

Kübra Özel: Benim için özel bir hediyeydi

Konsere erkek arkadaşıyla gelen Kübra Özel, “Konser çok eğlenceliydi. Gittiğim en güzel konserlerden biriydi. Müzikler, eski şarkılar birbiri ardına çok güzeldi” dedi. . Çok keyifli vakit geçirdik. Benim için çok iyi düşünülmüş, çok özel bir Sevgililer Günü hediyesiydi. Küçükçekmece Belediyesi’nin faaliyetlerini yakından takip edip sinemalara geliyoruz. “Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’ye ve Tüm bu faaliyetlerde ve aktif çalışmalarında emeği geçen herkes var” dedi.

Konsere katılan vatandaşlardan Zühtü Han, “Arkadaşımın dediği gibi olayları yakından takip ediyoruz ve vakit buldukça katılıyoruz. Konser çok eğlenceliydi. Bu tür etkinliklerin devamını bekliyoruz” dedi. .

Konser sonunda Küçükçekmece Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç, sevilen sanatçıya teşekkür ederek kendisine çiçek ve plaket takdim etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu