Haber

Bergama’da Zehir Tüccarlarına Operasyon: Bilgisayar Kasasında Esrar Bulundu

İzmir’in Bergama ilçesinde polis ekipleri, zehir tacirlerine yönelik düzenlediği operasyonda bilgisayar kasasına gizlenmiş esrar ele geçirdi. Çok sayıda uyuşturucu madde bulduğu baskınlarda kaçakçıların tekniği polisi bile şaşırttı.

Bergama İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarına fırsat vermiyor. Bu kapsamda Asayiş Büro Amirliği ekipleri kentte iki farklı adrese ve bir araca operasyon düzenledi. Baskınlarda iki kişi gözaltına alınırken, konutlarda ve motosikletlerde arama yapıldı.

Bilgisayar kasasına kokain, kokarca, esrar sakladılar

HA isimli şahsın motosikletinde 1.536 gram stone kokain ve 95 gram kokarca ele geçirilirken, operasyon genişletildi. İki adres ve bir motosiklette yapılan aramada, bir bilgisayar kasasına gizlenmiş 21 gram bitkisel esrar, 5 gram kokarca ve 2 gram kokain bulundu. Zehir tacirlerinin bu formülü polisi bile şaşırttı.

Operasyonda yakalanan zanlılardan HA, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklanan zanlılardan Ş.Ö.’nün “Uyuşturucu Madde İmalatı ve Ticareti” suçundan arandığı öğrenildi. – İZMİR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu