Haber

Ayrılık İddialarına Kubilay Aka Son Noktayı Koydu: “Bu Konu Hakkında Daha Fazla Konuşmayalım”

Son devirlerin en tanınan oyuncularından Kubilay Aka ve Danla Bilic süratli bir bağlantının içinde bulmuşlardı kendilerini. İkili, birlikte gözükmekten ve paylaşım yapmaktan çekinmese de, haklarında çıkan argümanlar hiçbir vakit son bulmamıştı. Bilhassa Danla Bilic’in geçtiğimiz gün bir televizyon programında söyledikleri magazini epeyce meşgul etmişti. Kubilay Aka birinci kez açıklama yaptı. Gelin bakalım neler demiş. ?

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic ve genç oyuncu Kubilay Aka kimseden gizlemedikleri bir ilgiye başlamıştı bildiğiniz üzere.

Daha sonrasında storyler atılmış, ilgi açık edilmişti. Hatta Danla , Twitter hesabında sevgilisi ile ilgili yorumlara karşılık vermekten de çekinmedi.

Daha sonra Bilic, Alelade Show’a katılmış ve söyledikleriyle magazin gündemini adeta çalkalamıştı. Fenomen, “Ben Kubilay’la evlenmem” demişti.

Her şey buradan sonra başlamış, programda Bilic’in söyledikleri yüzünden ayrıldığı iddiaları günden güne kuvvetlenmişti.

Geçtiğimiz akşam bir ödül törenine katılan Kubilay Aka’ya basın mensupları ayrılık argümanlarını sordu. Mevzu hakkında birinci açıklama bu halde geldi.

Magazin muhabirleri Aka’ya, ‘Danla hanımın yaptığı açıklamalar sebebiyle ayrıldınız ileri sürüldü, doğruluğu nedir?’ diye sordu.

Aka, “Açıklamayla bir ilgisi yok bizim konumuzun. Damla çok güzel bir insan, çok tatlı bir insan. Onunla geçirdiğim her süreç çok güzeldi. Denedik olmadı, bazen olmaz. Kafalar uyuşmadı diyelim, bu konuda da çok fazla konuşmayalım.”

İlişkinin bittiğini onaylayan Aka, daha fazla bu mevzuda konuşmak istemediğini de lisana getirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu