Haber

Yalova’da Saat Mağazasına Hırsızlık

Yalova’da bir alışveriş merkezinde bulunan saatçi dükkanına giren hırsız, önce dükkandaki kameralara bakıp kontrol ettikten sonra göz açıp kapayıncaya kadar 2 bin lira değerindeki saati çaldı. Mağaza çalışanları ise hırsızlığı ancak 3 gün sonra fark etti.

Edinilen bilgiye göre, Süleymanbey Mahallesi’ndeki bir alışveriş merkezindeki saatçi dükkanına giren hırsızlık zanlısı, iş yerinde çalışan başka bir müşteriyle uğraşırken önce mağazadaki güvenlik kameralarını tek tek inceledi. Şüpheye mahal vermemek için cep telefonuyla konuşan zanlı, 2 bin liraya mal olan saati gözlerinin ortasında çantasına fırlattı. İşyeri çalışanıyla herhangi bir diyalog kurmadan dışarı çıkan zanlı, kayıplara karıştı.

Mağaza çalışanları ise hırsızlığı ancak 3 gün sonra fark etti. Sayının kayıp olduğunu gören çalışanlar kamera görüntülerini incelediklerinde saati mağazadan bir bayanın çaldığını gördüler.

Mağaza yetkilileri durumu polise bildirerek şikayette bulundu. Polis zanlıyı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. – YALOVA

pazaryolu-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu