Sağlık

Ucuz Olduğu İçin Dudak Dolgusu Yaptırdıktan Sonra Yaşadığı Sorunları Anlatan Kadın

Dudak dolgusu daha dolgun bir dudak görüntüsü isteyenlerin vazgeçilmezidir. Ancak istenmeyen sonuçların önlenmesi açısından nerede yapıldığı çok önemlidir. Ucuza yaptırmak isteyen genç bayanın tecrübesi öğretici oldu.

Kaynak:https://www.thesun.co.uk/health/24351…

Dudak dolgusu her ne kadar hoş olsa da aynı zamanda riskler de taşır. Ucuz olduğu için burayı tercih eden genç annenin, başarısız bir dudak dolgusu işleminin ardından saldırıya uğradığı ortaya çıktı.

Galler’in Denbighshire kentinden kadın, Ocak ayında geçirdiği travmatik prosedürden sonra bowling topuna benzediğini ve bir ay boyunca maskenin arkasına saklanmak zorunda kaldığını söyledi.

Şöyle diyor: ‘O zamanlar çocuklarla çalışıyordum ve tüm öğretmenler evde sorun yaşadığımı düşünüyordu. Birinin bana vurduğunu sandılar. Bütün çocuklar “Yüzündeki o ne?” diyordu.

Facebook’ta bulduğu uygulayıcının sigortası olup olmadığını kontrol ettikten sonra Natalie’ye 1 ml için yalnızca 75 £ ödemesi gerektiği söylendi, Natalie bunun çok ucuz olduğunu düşündü.

Şöyle dedi: ‘Önce üst dudağımı yaptırdım ve dürüst olmak gerekirse iyi geçti, çok hızlı oldu. Sonra alt dudağımın yarısını yaptı, diğer tarafa geçti ve dudağımın dişime dokunduğunu hissettim, içeri doğru gidiyordu. ‘Dudağım aniden yüzümde mor bir bowling topuna dönüştü.’

Uygulayıcı daha sonra şişliği durdurmak amacıyla Natalie’nin dudağından dolgu maddesini sıkmaya başladı.

Natalie şunları ekledi: ‘O zamanlar bilmiyordum ama başka bir hastaneye gittiğimde dudağa çok fazla gittiğini ve bir kan damarını patlattığını söylediler. Açıkçası o anda uyuşmuş olduğum için pek hissedemedim ama ertesi gün yüzüm siyaha döndü.’

Natalie, uygulayıcının kendisinden bu aksilikten kimseye bahsetmemesini istediğini ve aralarında yaşananların devam etmesi halinde kendisine 10 £ geri ödeme yapacağını söyledi. Genç kadın, “On pound büyük bir hakaretti” dedi.

Natalie, “Geri gelip daha fazla dolgu maddesi almam için bana yalvarıyordu” dedi. Aylar sonra, başka bir müşterinin uygulayıcı hakkındaki endişelerini dile getirdiğini gören Natalie, hikayesini sosyal medyada paylaşmaya karar verdi ve Trading Standards’a şikayette bulundu.

Natelie, “Diğer kızları kesinlikle ucuz dolgu maddelerine şüpheyle yaklaşmaları konusunda uyarıyorum. Bu tehlikeli ve sonuçta bu sizin yüzünüz.” dedi. söz konusu.

Denbighshire İl Meclisi, Kamu Koruma memurlarının soruşturma yaptığını doğruladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu