Ekonomi

Neova Katılım Sigorta 2022’de kasko prim üretimini %308 artırdı

Sigorta sektörünün lider şirketlerinden biri olan Neova İştirak Sigorta, 2022 yılında kasko branşında prim üretimini %308 oranında artırmıştır. Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) 2022 yılsonu verilerine göre, kasko branşında ilk 10’a giren şirketler arasında en çok büyüyen sigorta şirketi oldu.

Yenilikçi ürünler ve müşteri odaklı hizmetlerle hizmet ağını genişletmeye devam eden Neova Katılım Sigorta, kasko branşında 2022 yılında %308 büyüme kaydetti. TSB verilerine göre 2022 yılında sektördeki kasko poliçe sayısı bir önceki yıla göre düşüş gösterse de şirket, bireylere sunduğu fiyatlama yapısıyla 2022 yılında hem poliçe sayısını hem de prim üretimini artırmayı başardı.

“Neova Katılım Sigorta olarak 2022 yılında kasko prim üretimimizi %308 artırdık”

Kasko branşında 2022 yılında büyüme rakamlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Neova İştirak Sigorta Teknik, Hasar ve Reasürans’tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cem Salih ÇelenBahis hakkında şunları söyledi:

“Neova Katılım Sigortası olarak yenilikçi teknolojileri kullanarak müşterilerimizin beklenti ve taleplerini eksiksiz karşılama hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2022 yılında kasko branşında ilk 10 şirket arasında %308 ile en hızlı büyüyen sigorta şirketi olduk. TSB verilerine göre sektördeki kasko poliçe sayısı 2022 yılında 2021 yılına göre %1,7 azaldı. Enflasyonun etkisi ve kurdaki artış ile kasko poliçe fiyatlarındaki artışın etkisi oldu diyebiliriz. bu düşüş üzerine Sektörde kasko poliçe adedindeki azalmaya rağmen kasko poliçe sayımızı %42 artırmayı başardık. Türkiye genelinde 850 banka şubesi ve 3.000’den fazla acentemiz ile hizmet veriyoruz. Daha fazla müşteriye ulaşmak için hem fiziksel satış kanallarımızı hem de dijital satış kanallarımızı artırıyoruz.

“Kişiselleştirilmiş bir fiyatlandırma yapısı sunuyoruz”

Sigorta satışında kişiye doğru fiyat vermenin değerine değinen Çelen, “Neova Katılım Sigorta olarak gerçek müşteriye doğru fiyatı sunmak amacıyla gelişmiş modeller kullanarak yeni bir fiyatlama stratejisi benimsedik. Bu strateji ile sigortalılarımıza kişiye özel ve avantajlı fiyatlar sunarak ve hasar/prim oranımızı belirli bir seviyede tutarak daha fazla müşteriye ulaşmayı hedefliyoruz. Teknolojiyi aktif olarak kullanarak hem satış kanallarımızı destekliyoruz hem de kasko ürünümüzü geliştiriyoruz. Acentelerimiz için geliştirdiğimiz hızlı satış ekranları ve alternatifli sigorta paketleri ile daha fazla sigortalının tercihine girmeyi hedefliyoruz. Sınırsız ihtiyari sorumluluktan manevi tazminata, anahtar kaybından kişisel eşyalara kadar birçok teminat için oluşturduğumuz alternatif kasko çalışmalarımızı acentelerimiz aracılığıyla Türkiye’de hızlı ve pratik bir şekilde sunmak için çalışıyoruz. yakın gelecekte bu ekranlar sayesinde. Hem kişiye özel fiyat yapımız hem de hasar sonrası sunduğumuz müşteri odaklı hizmetler nedeniyle araç sahiplerine Neova’dan teklif almadan kasko yaptırmamalarını tavsiye ediyorum.” söz konusu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haberdumlupinar.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu