Yaşam

Kınık’ta Cumhuriyetin 100’üncü yılı 5 gün kutlanacak

Kınık’ta Cumhuriyetin 100’üncü yılı 5 gün kutlanacak

Kınık’ta Cumhuriyetin 100. Yıl Coşkusu

Kınıklılar Cumhuriyetin 100. Yılını Coşkuyla Kutlayacak

 

 

Cumhuriyetin ilanının 100’üncü yılı Kınık’ta 5 gün boyunca coşkuyla kutlanacak. Kınık Belediyesi, Cumhuriyetin ilanının 100’üncü yılı münasebetiyle 5 gün sürecek 100’üncü Yıl Programı düzenledi. Ünlü sanatçı ZARA da Kınık’ta kutlanacak Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinde sahne alacak.

 

Kınık’ta Cumhuriyetin 100. Yıl Programı kapsamında 25 Ekim Çarşamba günü saat 20.00’de Bağalan Halı Saha Açılışı ile başlayacak tatil etkinlikleri, perşembe günü Zara konseri ile Kınık halkına heyecanlı anlar yaşatacak. 26 Ekim. 100. Yıl Programı, 27 Ekim Cuma günü Delez Ömür Vadisi, Kınık Belediyesi Sosyal Tesisi’nde 2. Uluslararası Delez Esintileri Şiir Resitali ile devam edecek; 28 Ekim Cumartesi günü yapılacak Çelenk Sunma Töreni ve 29 Ekim Pazar günü Büyük Türk Bayrağı ve Bando eşliğinde Fener Alayı Yürüyüşü ve ardından Kınık Öğretmenevi’nde Halk Eğitim Korosu sahnesiyle sona erecek.

 

Kınık’ta Cumhuriyetin 100. Yılı dolayısıyla 26 Ekim Perşembe günü Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, Şehit Hakan Sağınç Anadolu Lisesi öğrencileriyle de bir araya gelecek. Kınık Belediyesi ayrıca Aile Yaşam Merkezleri olan Kınık ve Poyracık eğitim ve öğretim alanlarının 100. Yıl kutlamalarına da katılacak. Önder Doğruer, Kınık Kaymakamı Abdurrahman Çelebi ve İdare Heyeti ile birlikte 100 yaşındaki iki Kınıklıyı ve ardından Şehit Ailesini de ziyaret edecek.

 

“CUMHURİYETİN 100. YILINA ÖZEL ZARA İLE KONSER”

 

Kınık’taki Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl etkinlikleri, 26 Ekim Perşembe günü ünlü sanatçı ZARA’nın vereceği Cumhuriyet Konseri ile Kınıklılara heyecanlı anlar yaşatacak. Kınık Belediye Başkanı Dr., Cumhuriyet coşkusunu Kınık halkıyla yaşamanın heyecanını yaşadığını belirtti. Sadık Doğruer, “Cumhuriyet sevdalısı olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da heyecanlı ve mutluyuz. En büyük bayramımızın 100. yılını büyük bir coşku ve gururla kutlayacağız. Cumhuriyet milletimizin tarihinin en önemli gurur anlarından biridir. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.” söz konusu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu