Haber

Gürcistan Merkez Tahkim Kurulu Başkanı Cüneyt Çakır’dan veda mesajı

FIFA lisanslı eski hakem Cüneyt Çakır, Gürcistan Futbol Federasyonu tarafından Hakem Kurulu Başkanlığı’na atandı.

Yeni görevine başlamadan önce yazılı açıklama yapan Çakır, kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

“İnşallah iyi işler yaparız”

Cüneyt Çakır yaptığı açıklamada şu cümlelere yer verdi:

Vedalarım oldu, muhtemelen onları sevmiyorum ama bazen tekrar merhaba diyebilmek için veda edebilmek değerlidir. Bildiğiniz gibi geçen yıl futbol hakemliğini bıraktım. Mehmet Büyükekşi’nin ve federasyon yönetim kurulumuzun jübile toplantısını düzenleme konusundaki yeterli niyetini asla unutamam. Teşekkür ederim. Jübilemin ardından 31 Temmuz 2023 tarihine kadar özellikle alt liglerde genç hakemlerin gelişimine katkı sağlamaya çalıştım, Türkiye Futbol Federasyonu ile yaptığım sözleşme gereği proje ve eğitim faaliyetlerinde yer aldım. Gelecek için sağlam bir tuğla bina inşa etmeye çalıştım. Bu süreçte uluslararası federasyonlardan gelen tüm teklifler beni onurlandırsa da teklif eden ülke federasyonlarına teşekkür ederek profesyonelliğimden dolayı TFF ile sözleşmem bitene kadar bu teklifleri kabul edemeyeceğimi belirttim. Gürcistan Futbol Federasyonu Merkez Tahkim Kurulu Başkanı olarak Mehmet Büyükekşi’ye ilk etapta bilgi vererek bu öneriyi kabul ettiğimi anın şerefiyle sizlerle paylaşmak isterim. Bu noktada Gürcistan Futbol Federasyonu’nun ülke hakemliğinin geleceği ile ilgili olarak atmak istediği adımları göz önünde bulundurarak ve bu bahiste kendilerine katkı sağlayabileceğime inanarak tekliflerini olumlu değerlendirdim. Bana güvendikleri için teşekkür ederim. Umarım güzel şeyler yaparız.

“Türk halkının desteğini her zaman hissettim”

FIFA Hakem Antrenörü, UEFA Hakem Mentoru ve UEFA Hakem Gözlemcisi olarak görevlerime devam edeceğim. Hakemlik dönemimde sahaya çıktığım her maçta Türk halkının desteğini ve duasını hep yanımda hissettim. Bu benim en büyük gücüm, en büyük motivasyonumdu. Onların dualarını esirgemeyin.

“Türk hakemliğini zirvede görmek en büyük hedefim”

Değerli Spor Kamuoyu ve Pahalı Basın Mensupları,

Bugüne kadar bana vermiş olduğunuz desteğin gelecekte de devam edeceğine inancım tamdır. beni bu günlere getiren; Hocalarıma, hakem yöneticilerime, arkadaşlarıma ve aileme teşekkür ederim. Hayatımı Türk hakemliğinin dünya arenasındaki başarısına adadım. Dünyanın neresinde olursam olayım en büyük hedefim Türk hakemliğini dünyanın zirvesinde görmek olacaktır. Kendimizden aldığımız bedelleri sahiplenebildiğimiz ölçüde başarımız artacaktır.

habersaray.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu