Teknoloji

FIFA, FIFA’nın Yerini Alacak EA Sports FC, Premier Lig Anlaşmasını Uzatıyor: Takımlar Oyunda Gerçek Anlamda Temsil Edilecek!

FIFA dönemini sonlandıracak olan EA Sports FC 24, 29 Eylül tarihinde çıkacak. Geçtiğimiz günlerde merakla beklenen oyundan detaylı bir oynanış fragmanının geldiğini görmüştük. Bugün EA Sports, oyunla ilgili yeni bir gelişme ortaya koydu.

dünyanın en büyük futbol liglerinden biri Premier Lig, EA Sports, FC ile olan sözleşmesini uzattığını duyurdu. Anlaşmanın süresi açıklanmadı; ancak bir yaşından büyük olduğu belirtildi.

Premier League gruplarının EA Sports FC’de gerçek anlamda temsil edilmesini sağlayacak olan bağlı kuruluş, topluluk programları içerir

Anlaşma, EA’nın Premier Lig ile EA Sports FC 24 ve gelecek maçlarda işbirliği yapabileceği anlamına geliyor. EA Sports FC oyunu, FIFA’dan devralarak alışık olduğumuz şeyleri sunmaya devam edecek.

Genişletilmiş anlaşma ile 20 Premier Lig kulübü oyunda gerçekten temsil edilecek. Bu, her kulübü, oyuncuyu, teknik direktörü, formayı, stadyumu ve daha fazlasını üretimde göreceğimiz anlamına geliyor.

Ayrıca Premier Lig basın açıklamasında EA Sports ile uzun soluklu ortaklığın devam ettiği belirtildi. topluluk programları kapsadığını söylüyor. Bunların ortasında futbol okulu taahhütleri, tesisleri ve daha fazlası var.

haber-cavdarhisar.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu