Haber

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’dan Millet İttifakı’nın seçim çalışmalarına destek

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 14 Mayıs’ta Millet İttifakı’na takviye veren Millet İttifakı’na takviye veren Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Erzincan’daki, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Sivas’taki toplantısına katıldı. seçimler. aranan.

CHP Genel Merkezi’nin atamasıyla Başkan Karaca, Anadolu’daki seçim kampanyasını temel alıyor. Bu kapsamda Anadolu’daki saha çalışmalarına Sivas’tan başlayan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, CHP milletvekili adayları ile birlikte önce Sivas Valiliği, CHP İl Seçim Koordinasyon Merkezi ve Atatürk’ün kurduğu TÜRASAŞ’ta çalışan işçileri ziyaret etti. Karaca, TÜRASAŞ fabrikasında çalışanlarla öğle yemeği yedi.

Tarihi Sivas Kongresi’nin yapıldığı Sivas Atatürk ve Kongre Müzesi ile Saadet Partisi İl Başkanlığı’nı da ziyaret eden Önder Alim Karaca, Sivas’ta esnafla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Cumartesi günü Sivas’tan Erzincan’a giderek CHP milletvekili adaylarıyla bir araya gelerek CHP İl Başkanlığını ziyaret eden Alim Karaca, kentte çeşitli esnafları ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinleyerek, mesai bitince yapılacak projeleri anlattı. Millet İttifakı iktidara gelir.

Alim Karaca, temasları sırasında kendisine yöneltilen bir soruya yanıt olarak şunları söyledi:

“CHP’li belediyeler çiftçiye her türlü yardımı yapıyor, hibe, tohum ve su takviyesi yapıyor. CHP’li farklı belediyeler çiftçilerimizin eserlerini satın aldı. Özellikle 11 büyükşehir belediyesi çeşitli kooperatifler kurarak üreticimize destek olmak için üzerine düşen görevi yaptı, çiftçilerimizin ürünlerini satın alarak Fethiye’de pandemiden zarar gören esnafımıza, çiftçimize ve dar gelirli vatandaşlarımıza imkanlarımız dahilinde destek olmaya devam ediyoruz.”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Sivas Havalimanı’nda karşılayan Başkan Karaca, otobüsle miting alanına gitti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu