Haber

Erzincan’da denetimlerde 18 zanlı yakalandı

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince genel asayiş ve asayişin sağlanması amacıyla Haziran ayında gerçekleştirilen 15 günlük kontrollerde çeşitli kabahatlerden aranan 18 zanlı yakalanırken, 13 kişi gözaltına alındı.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, mevcut huzur ve inanç ortamının devamını sağlamak, vatandaşlara güvenlik güçlerinin varlığını her zaman ve her yerde hissettirmek, başta asayiş olmak üzere suç sürecini amaç edinenleri caydırmak amacıyla, terör ve uyuşturucu olayları, aranan kişilerin yakalanması ve varsa suç delillerine el konulması. Mayıs ayında çeşitli kontroller ve uygulamalar gerçekleştirdik. İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı birimlerce yapılan kontrollerde yapılan 10 bin 206 GBT’lık sorgulamada, çeşitli suçlardan aranan 18 kişi yakalandı. Ekipler tarafından 13 kişi gözaltına alınırken, 315 kişi hakkında idari işlem başlatıldı. Kontrollerde 5 kaçak göçmen de yakalandı.

Diğer asayiş uygulamalarında ise 152 işyeri denetlendi. Yapılan inceleme ve aramalarda 1 tabanca, 2 kesici alet, 52,49 gram metamfetamin, 1 kilo 748,03 gram afyon sakızı, 2,78 gram eroin, 40 sentetik uyuşturucu madde, 102,68 gram esrar ve 2 adet geçersiz belge bulundu. geçti.

Erzincan Emniyet Müdürlüğü tarafından denetim ve uygulamaların devam edeceği bildirildi. – ERZİNCAN

haber-oguzeli.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu