Yaşam

Begüm Akkaya “Hiçbir takımı birbiriyle kıyaslamam”

Çocukluğundan beri hep oyunculuk hayali kuran Begüm Akkaya, Fox TV’de yayınlanacak olan ‘İki Yabancı’ dizisinde rol aldı ve MAG’in Ağustos sayısına özel açıklamalarda bulundu.

Güzel oyuncu Begüm Akkaya, kendisinde ayrı bir yeri olan yapımları ve birlikte çalıştığı grupları MAG Okurları için keyifle anlattı. Begüm Akkaya, kendisini en çok etkileyen imadan alıntı yaparak, “Galip Tekin’in çizgi romanlarından uyarlanan fantastik gerilim dizisi Acayip Hikayeleri çünkü işi bir bütün olarak seviyorum ve zamanının ötesinde bir deney olarak görüyorum. duygusal bir yerden 2012 yılında televizyonda otuz dakika boyunca her bölüm ayrı oyunculardan ve hikayelerden oluşuyordu. “Alfred Hitchcock’un 1985’te televizyonda yayınlanan korku dizisi gibi” dedi.

Bugüne kadar birlikte çalıştığı takımlardan birine olan bağlılığının altını çizen Akkaya, “Hiçbir takımı birbiriyle kıyaslayamam. Herkes benzersizdir ve yaşadıklarımız çok farklıdır. Elbette çalıştığım bazı takımlar benim için daha özel olabiliyor ama aşık olduğum bir takım var ki onlardan bahsetmeden geçemeyeceğim. Galata Perform’un Fairfly oyununda birlikte oynamaktan gurur duyduğum yetenekli çalışma arkadaşlarım Tuğçe Altuğ, Barış Gönenen, Atakan Akarsu ve yönetmenimiz Mark Levitas. Onlar sahip olduğum en iyi oyun arkadaşları.” Açıklamasında bulundu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu