Yaşam

Aşk-i aşk “perde” dedi

Kemer Belediyesi Kemer Sanat Gönüllüleri Tiyatro Topluluğu’nun sahneye koyduğu Aşk-ı Muhabbet adlı tiyatro oyununa “sahne” adı verildi. Kemer Belediyesi Kültür Salonu’nda sahnelenen oyun seyircilerden büyük alkış aldı.

Seyirciler arasında Kemer Belediyesi Meclis Üyeleri Mustafa Tıraş, Hasan Ali Acar, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Özdemir, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin de hazır bulundu.

Yönetmenliğini Emine Öney’in yaptığı oyun seyircilerden büyük alkış aldı. Oyunun yaklaşık 2 ay boyunca her hafta sonu sergileneceğini belirten Öney, “Sanat birleştirici, uyum sağlayıcı bir güçtür. Eylül ayından bu yana Kemer Belediyesi Kültür Salonu’nda eski ve yeni katılımcılarımızla tiyatro etkinliklerimize devam ediyoruz.

Oyunun hazırlanmasında yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve ekibine Kemer sanat gönüllüleri topluluğu olarak teşekkür ederiz. Oyun, 13. yüzyıl Osmanlı dönem ve dönem yazarlarından İbrahim Şinasi’nin yazdığı ilk tiyatro eserini farklı yorumlayan komedi türünde bir eserdir. ‘Her şey Kemer için, Kemerliler için.’ Tüm tiyatro severleri bekliyoruz.” söz konusu.

Aşk-ı Muhabbet 1-2, 8-9, 15-16, 22-23, 29-30 Nisan ve 6-7, 10-12, 20-21, 27-28 Mayıs tarihlerinde gösterilecek.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu