Yaşam

Acun Ilıcalı şu sözlere kızmış görünüyor: Nagihan Karadere “Survivor Sahte Bir Ortamdır” Dedi

Survivor 2023 yakında başlayacak. Rakip ekibi kesin olarak belli olan ve yayın hazırlıklarını sürdüren Survivor, MasterChef Türkiye’nin ardından büyük ses getirecek gibi görünüyor. Yarışma başlamadan önce eski Survivor Nagihan Karadere’nin söyledikleri herkesi şaşırttı. birlikte bakalım…

Survivor 2023 için nefesler tutuldu. Yarışmacıların belli olduğu 2023 dönemi çok yakında ekranlarımızda olacak.

Yarışma gündemdeyken eski Survivor Nagihan Karadere’nin bir röportajda söylediği olay oldu.

Survivor’a daha önce iki kez katılan ve birinde ikinci olan Karadere’nin sözleri adeta tüyler ürperticiydi.

“Survivor’dan sonra kendime gelemedim, çok yorucu ve yıpratıcı bir süreçten geçtim.” Nagihan Karadere, kendisi için çok zor olduğunu ifade etti.

Yarışma ortamının hem psikolojik hem de fiziksel olarak herkesi yıprattığını söyleyen Nagihan, “Survivor’da oraya giden herkes ayrılmak istiyor, ben de yaşadım.”

Survivor’daki başarısının yanı sıra yaptığı tartışmalarla da sık sık gündeme gelen isim, mobbinge uğradığını dile getirdi. “Survivor sahte bir ortam, herkes herkesin çıkarına bakıyor. Arkadaşlıklar yalan.”

Aynı zamanda yarışla ilgili olarak “Survivor’da gördüğümden daha fazla samimiyetsizlik gördüm. Gördüğümden daha fazla yalan gördüm. Hayatımda görmediğim aldatmacaları gördüm.” Aynı isimli ifadeler kullanan Karadere’nin açıklamaları büyük ilgi gördü.

Acun Ilıcalı’nın bu açıklamalarının ardından tepkisinin ne olacağı merakla bekleniyor.

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu